Fursecuri cu mac

de Lau in Dulciuri, 24 Noi 2016 | 3779 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g unt
  • 150 g zahar pudra
  • coaja de portocala
  • un praf de sare
  • 4 linguri mac
  • 1 plic praf de copt
  • zeama de portocala
  • 450 g faina
  • 2 linguri cacao
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu mac:

Intr-un bol, mixam untul la temperatura camerei cu zaharul, sarea; adaugam treptat macul, coaja si zeama de portocala, faina amestecata cu praful de copt.

Framantam un aluat omogen si nelipicios, invelim in folie alimentara si dam la rece 30 min.

Din coca obtinuta am luat cca. 1/3 am adaugat 2 linguri cacao am framantat din nou aluatul, apoi l-am intins intr-o foaie subtire.

Scoatem aluatul de la rece si il rulam dupa care il adaugam peste foaia de cacao, infasuram lipind capetele bine, taiem felii de cca. 1 cm grosime.

Asezam in tava tapetata cu hartie de copt. lasand distanta intre ele.

Dam tava la cuptorul incalzit cca. 15 min; dupa ce s-au racit. le trecem prin zahar pudra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu mac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

ieri la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]