Fursecuri cu nuci, banane si ciocolata

de AndreeaJ in Prajituri, 9 Feb 2011 | 6007 vizualizari

 

Bune si crocante!

 

INGREDIENTE

  • 130 g unt
  • 1 ou
  • 120 g zahar brun
  • 200 g faina integrala
  • 100 g nuci
  • 100g banane uscate
  • 50 g bobite de ciocolata sau ciocolata tocata bucati
  • 1/2 lingurita praf de copt
  • 1/2 lingurita bicarbonat
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1 praf de sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu nuci, banane si ciocolata:

Nucile se prajesc usor la cuptor, se pun deoparte 15 bucati de miez intregi, restul se curata de pielite si se toaca marunt. Bananele uscate se maruntesc, 15 feliute intregi se pun deoparte. Intr-un castron se amesteca ingredientele uscate, mai putin zaharul brun, adica:  faina integrala, sarea, zaharul vanilat, bicarbonatul, praful de copt, nucile, bananele si ciocolata.

Untul la temperatura camerei se amesteca cu zaharul brun, se adauga si oul, se amesteca bine, apoi se adauga mixul de faina si nuci.
Obtinem o compozitie usor moale, pe care o dam la frigider pentru 1 ora.  Scoatem aluatul de la frigider si punem cate o lingurita de aluat in tava acoperita cu hartie de copt, deasupra gramajoarelor punem cate o jumatate de miez de nuca sau cate o feliuta de banana.

Dam la cuptor pana se rumenesc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu nuci, banane si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Șnițel în crustă de pâine, cu salată - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 10:29

Copanele de pui in bacon - Reteta rapida la cuptor

de Rocsi 9

pe 27.10 la 20:10

Lipie cu chiftele de pui în stil turcesc - Rețeta savuroasă și aromată

pe 27.10 la 11:23

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]