Fursecuri fragede

de lia maria in Prajituri, 12 Ian 2011 | 10975 vizualizari

 

Sant delicioase simple sau lipide cate doua cu gem sau crema de ciocolata.

 

INGREDIENTE

  • 600g faina
  • 1 praf de copt
  • 250g zahar
  • 2 galbenusuri de ou
  • 250g iaurt
  • 200g margarina
  • 1 zahar vanilat

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri fragede:

Cernem faina si o amestecam cu praful de copt si zaharul vanilat. Intr-un bol , mixam untul cu zaharul, pana devine crema, adaugam galbenusele, iaurtul si amestecul de faina, omogenizam totul bine.

Obtinem un aluat lipicios pe care-l punem intr-o folie si-l dam la rece pentru cel putin 30’. Scoatem coca si formam un sul, din care taiem rondele pe care le modelam mingiute si le asezam in tava tapetata cu hartie de copt si pudrata cu faina.

Le coacem cam 15-20’ la foc moderat. Le consumam ca atare sau decorate dupa preferinta.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri fragede" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

ieri la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]