Fursecuri fragede a la Timea

de Geanina87 in Dulciuri, 20 Dec 2015 | 5669 vizualizari

 

Pentru Mos Craciun ;) Multumesc, Timea!Sunt delicioase si se fac in timp record.

 

INGREDIENTE

  • 250g unt moale
  • 125g zahar
  • 1 plic zahar vanilat + esenta de vanilie
  • 1 ou + 3 galbenusuri
  • 250 g faina
  • 150 g amidon

Glazura:

  • 100 g ciocolata neagra
  • 1 lingurita de unt
  • confetti de zahar, bomboane etc.(optional)
Portii: 50
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri fragede a la Timea:

Mixam untul cu zaharul si zaharul vanilat, adaugam oul intreg si galbenusurile mixand foarte bine dupa fiecare.Punem si esenta de vanilie. Faina se amesteca cu amidonul si se incorporeaza  putin cate putin.

Tapetam tava cu hartie de copt. Cu ajutorul unui posh facem niste cerculete si dam la cuptorul preincalzit 15-20 min pana cand se rumenesc putin. Cand sunt gata se lasa la racit si se scufunda pe jumatate in glazura de ciocolata( ciocolata si untul topite pe baie de aburi).Presaram cateva confetti si lasam sa se intareasca ciocolata. 

Sa ai pofta, Mosule! :D

TIPS-URI

1

A se pastra in cutii metalice!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri fragede a la Timea" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (25)

Geanina87 1

22.12.2015, 19:21

Rocsi 1

22.12.2015, 20:41

Sunt grozave!

Geanina87 1

22.12.2015, 23:09

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

ieri la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Budinca si jeleu de capsuni