Fursecuri inimioare ptr Cris2711...LA MULTI ANI....

de - Andreea - in Prajituri, 27 Noi 2011 | 5810 vizualizari

 

propun azi niste fursecuri inimioara si le ofer cu mare drag sarbatoritei Cris...din inima... :)

 

INGREDIENTE

  • 180 gr faina tip 00
  • 100 gr unt sau margarina
  • 60 gr zahar
  • vanilie
  • 1 ou
  • coaja de la 1 lamaie
  • zahar pudra
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri inimioare ptr Cris2711...LA MULTI ANI....:

Faina se amesteca cu o jumatate lingurita vanilie,untul (la temperatura camerei) si galbenusul de la ou.

Se amesteca totul cu o lingura de lemn.

Se adauga zaharul si coaja de lamaie.

Se amesteca in continuare cu lingura de lemn ca apoi sa continuam cu mina pina la formarea unei mingi care sa nu se lipeasca.

Aluatul se inveleste si se da la frigider pentru 30 minute.

Se pune aluatul pe plansa de lucru si se intinde cu ajutorul unui sucitor.

Cu ajutorul unei forme se creeaza inimioarele.

Se aseaza fursecurile intr-o tava acoperita cu hirtie de copt,in cuptorul incins in prealabil,la 180 grade celsius pentru 15 minute.

Cind sunt gata se lasa sa se raceasca si apoi ii acoperim cu zahar pudra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri inimioare ptr Cris2711...LA MULTI ANI...." nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (22)

Teo 1

27.11.2011, 21:02

Le simt cat sunt de fragede!

nadina73 1

28.11.2011, 16:57

La multi ani ! lui Criss ,iar tie felicitari

mena29 1

29.11.2011, 13:53

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]