Fursecuri nasturi de catana turcesti

de Mitinita in Prajituri, 21 Dec 2012 | 6971 vizualizari

 

Prajiturelele astea nu lipsesc de la nici o sarbatoare,de obicei le fac cu gem de zmeura,dar merge si cu gem de mure sau capsuni. Sunt foarte usor de facut si se duc tare repede.

 

INGREDIENTE

  • 300 gr faina
  • 250 gr zahar
  • 200 gr unt,la temperatura camerei
  • 1 ou
  • o lingurita de esenta de vanilie
  • gem de zmeura
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri nasturi de catana turcesti:

Pornim cuptorul la foc mediu.

Amestecam untul cu zaharul,adaugam oul si esenta de vanilie. 

Adaugam faina si formam un aluat. Lasam la frigider sa se intareasca.

Se iau bilute de un 1cm,se pun in tava si se apasa cu degetul cel mare,incat sa fie o adancitura in mijloc.

Punem in adancitura gem si dam la cuptor,cam 8-10 minute,depinde cat de crocate vrem sa fie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri nasturi de catana turcesti" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (35)

Mitinita 1

22.12.2012, 17:50

Vai,Sidy,ca nu-mi venea in gand ca-i zice tunica se vede cine cunoaste

Angelina_Elena 1

27.12.2012, 13:46

Satisfyyourcravings 1

14.01.2013, 10:28

Foarte interesant!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Castraveți murați pane - Aperitiv crocant și delicios

ieri la 08:37

Salată cu ton și avocado - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 29.07 la 08:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Biscuiti cu unt