Fursecuri Snickerdoodles

de La Ancuta in Dulciuri, 27 Ian 2011 | 6279 vizualizari

 

Va servesc cu fursecuri si un pahar cu lapte. Pentru cine nu vrea lapte, fac o cafea :)

 

INGREDIENTE

  • 225 g unt
  • 150 g zahar
  • 2 oua
  • esenta de vanilie
  • 400 g faina
  • 1 lingurita bicarbonat
  • 1/2 lingurita nucsoara
  • 1 varf de cutit de sare
  • 50 g nuci taiate marunt
  • Pentru tavaleala:
  • 2 linguri zahar
  • 4 linguri scortisoara
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri Snickerdoodles:

Mixam bine untul moale cu zaharul pana devine crema.

Adaugam ouale batute putin si esenta de vanilie si mixam.

Amestecam faina cu bicarbonatul, nucsoara si sarea si o incorporam in aluat.

La final adaugam nucile si amestecam pana se omogenizeaza. Vom avea un aluat molicel si lipicios.

Acoperim vasul cu folie alimentara si dam la frigider 1 ora.

Din aluatul racit formam bilute pe care le tavalim prin amestecul de zahar cu scortisoara.

Asezam bilutele astfel formate in tava tapetata cu hartie de copt.

Dam la cuptor, la 190 de grade timp de 10 minute.

Sursa

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri Snickerdoodles" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

HAND HELD SEALER

- 29 %
69.99 lei
49.99 lei

COMENTARII (35)

ela 1

31.01.2011, 01:15

susu 1

04.02.2011, 13:33

Ce frumoase sunt, am facut si eu azi niste biscotti ciocolatosi

La Ancuta 1

04.02.2011, 15:13

Multumesc Susu. Am si eu in plan niste biscotii, sa vedem cand reusesc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort de Craciun 2