Fursecuri ștampilate - Desertul delicios și rapid

de Bucataras in Dulciuri, 23 Dec 2024 | 1875 vizualizari

Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration 0:00
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time 0:00
 
1x
    • Chapters
    • descriptions off, selected
    • subtitles off, selected

       

      În preajma sărbătorilor, pregătim diverse dulciuri pentru cei dragi, iar aceste fursecuri ștampilate sunt și delicioase și aromate. Le puteți pregăti împreună cu cei mici, cu siguranță vor fi încântați să ajute, dar să le și savureze.
      Pentru aceste Fursecuri ștampilate - Desertul delicios și rapid, sunt necesare următoarele ingrediente: unt, zahăr, ou, făină, esență de vanilie și de portocale.

       

      INGREDIENTE

      • Ingrediente Fursecuri ștampilate - Desertul delicios și rapid
      • 200 g unt la temperatura camerei
      • 150 g zahăr
      • 2 ouă
      • 450 g făină de grâu
      • un vârf linguriță praf copt
      • esență vanilie și de portocale
      • un praf de sare
      Portii: 30
      Timp de preparare: sub 60 minute

      MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri ștampilate - Desertul delicios și rapid:

      Cum se prepara aceste Fursecuri ștampilate - Desertul delicios și rapid

      Tapetează cu hârtie de copt tava de la aragaz.

      Într-un bol, pune untul, un praf de sare și zahărul. Mixează bine până devine cremos untul, apoi încorporează un ou și esența de vanilie și de portocale.  Amestecă praful de copt cu făina și adaugă-le peste compoziția de unt. Nu framânta excesiv, doar până se omogenizează aluatul. Acoperă aluatul cu folie alimentară și pune-l la frigider pentru 15 minute.

      Scoate apoi aluatul pe blatul de lucru ușor infainat și întinde-l în strat egal. Cu ajutorul unui decupator cu ștampilă, decupează aluatul în formele dorite și așază fursecurile în tava de copt. 

      Coace fursecurile ștampilate în cuptorul preîncălzit, la 180 grade C, pentru 10-12 minute, în furnctie de cuptor. 

      După coacere, scoate tava din cuptor și lasă-le la răcit, apoi pudrează-le cu zahăr.

      Sunt foarte fragede, aromate și gustoase și vor face deliciul celor mici sau celor mari.

      Încearcă și rețeta de Nasturasi fragezi cu ciocolată sau rețeta de Corabioare cu untură, delicioase și fragede.

      Îți recomandăm și rețeta de Fursecuri arici.

      Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri ștampilate - Desertul delicios și rapid" nu uita sa-i faci un review.

      RETETA IN IMAGINI

      COMENTARII (5)

      Rocsi 1

      03.01.2025, 19:58

      Ce dragute sunt! Numai bune de servit langa un ceai/o cafea!

      Panacris 1

      14.01.2025, 09:45

      ChrisCrist76 1

      14.01.2025, 10:03

      These stamped cookies sound delicious and perfect for the holiday season! I love the idea of baking with kids; it's a great way to create lasting memories. If you're looking for a fun game to enjoy while baking, try out Sprunki , which complements the baking experience with exciting challenges and teamwork! These cookies will surely become a family favorite. Happy baking!
      https://sprunkii.io

      COMENTEAZA

      Cele mai

      Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

      Prajitura cu mere si kefir

      de oanapl 8

      ieri la 18:32

      Somon cu orez cremos, cu parmenzan

      de oanapl 8

      ieri la 17:47

      Dorada cu roșii, ardei și brocoli

      pe 28.03 la 19:49

      Șnițele de pui - Rețeta clasică gustoasă

      pe 28.03 la 15:53

      Ficăței cu ceapă la tigaie - Buni de te lingi pe degete

      pe 28.03 la 13:17

      La Multi Ani,
      Sărbătoriților de astăzi

      TOP
      utilizatori

      Rocsi

      1305 puncte

      oanapl

      1209 puncte

      mihaelar63

      228 puncte

      Valclaudia

      200 puncte

      vasimur

      200 puncte

      CONTACT

      Contact

      Bucataras.ro
      hello@bucataras.ro

      RETETA RECOMANDATA
      Biscuiti fragezi, cu fulgi de ovaz