Fusilli cu creveti

de mihaelar63 in Fructe de mare, 11 Dec 2013 | 6043 vizualizari

 

Paste de calitate + fructe de mare= succes garantat . O masa eleganta cu timp de preparare rapid .

 

INGREDIENTE

  • 1 punga fusilli longhi -500 gr
  • 10 buc surimi
  • 500 gr creveti
  • 2 ardei -culori diferite
  • 1 buc praz
  • 5 catei ustroi
  • 2 linguri unt
  • 2 linguri ulei masline
  • 1 pahar mic vin alb
  • patunjel verde
  • piper alb
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fusilli cu creveti:

Puneti pastele la fiert in apa sarata clocotinda respectand instructiunile.

Spalati, curatati si taiati julien legumele .

Caliti-le in uleiul de masline  amestecat cu unt .

Adaugati fructele de mare , sarati, piparati si caliti impreuna 2 minute.

In momentul in care crevetii incep sa se faca rozalii puneti vinul .

Amestecati in acelasi vas cu fusilli scursi de apa .

Serviti preparatul cu patrunjel verde presarat deasupra .

TIPS-URI

1

Bineinteles nu uitati de vinul alb, demi-sec. Daca aveti la masa femei mai tinere , vinul poate fi si demi-dulce .

Daca ti-a placut reteta noastra "Fusilli cu creveti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

pe 27.01 la 14:58

Rețeta gustoasă de turte cu cașcaval la cuptor

pe 27.01 la 08:25

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

de RODIMUR 8

pe 26.01 la 12:57

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste cu creveti