Fusilli cu naut

de Bya Ralu in Paste, 29 Oct 2015 | 3090 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • paste fusilli
  • 1/2 -1 cutie naut
  • 1/2 ceapa alba
  • 1 catel de usturoi
  • 1 morcov
  • 1 cutie de pasta de rosii
  • ulei de masline
  • busuioc congelat
  • sare/piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fusilli cu naut:

Pastele se pun la fiert in apa clocotita cu sare,se lasa timpul scris pe cutie.

Ceapa se toaca marunt si se pune la calit in ulei de masline impreuna cu morcovul taiat rondele.

Dupa cateva minute se acopera cu apa,se pune usturoiul strivit si se lasa la foc mic sa farba.Cand apa a scazut se pune pasta de rosii,condimentele,se acopera cu un capac si se lasa sa fiarba 5-10 minute.

Cand pastele sunt gata se scurg de zeama si se pun peste sos,impreuna cu nautul scurs de zeama.

Se lasa cateva minute pe foc,dupa care se serveste.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Fusilli cu naut" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic

pe 18.04 la 22:32

Pasta de fistic

pe 18.04 la 22:01

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

Pui cu spanac și sos de ciuperci cu smântână - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 17.04 la 14:07

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Paste verzi cu sos de telina si mazare