Fusilli cu pui si ciuperci

de Panacris in Fusilli, 2 Mar 2011 | 7628 vizualizari

 

Cui nu-i plac pastele??? Simplu si rapid!!!

 

INGREDIENTE

  • fusilli 500 gr.
  • piept de pui 500 gr.
  • ulei de masline
  • ciuperci o cutie 
  • vin alb sec un pahar
  • boia de ardei dulce
  • sare
  • piper
  • marar proaspat
  • pasta de rosii 2 linguri
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fusilli cu pui si ciuperci:

Pastele se fierb in apa sarata conform indicatiilor de pe ambalaj. Ceapa se curata,se toaca marunt si se pune la dinstuit in ulei cu apa. Dupa ce s/a inmuiat ceapa se adauga carnea de pui taiata  fasii. Se potriveste de sare, piper si boia. Se lasa cca. 5 minute sa se combine gusturile. Se adauga apa cat sa acopere compozitia. Cand carnea este patrunsa se adauga ciupercile. Se mai lasa sa fiarba cca. 10 minute adaugandu/se vinul. La final se adauga pasta de tomate si mararul proaspat tocat marunt si se lasa sa mai dea un clocot. Pastele se strecoara si se trec sub un jet de apa rece.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

ciupercile pot fi conservate, congelate sau proaspete depinde de sezon!!!

2

pieptul de pui poate fi inlocuit cu pulpe de pui dezosate

Daca ti-a placut reteta noastra "Fusilli cu pui si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]