Fusilli cu ton la cuptor

de -Licurici- in Paste, 23 Oct 2015 | 3456 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g paste fusilli
  • o conserva de ton bucati in ulei vegetal de la Sun Food
  • o conserva de rosii bucati in sos
  • 2 linguri bulion
  • 3 catei de usturoi
  • 100 g masline kalamata
  • o mana busuioc proaspat
  • 80 g cascaval + branza rase
  • sare, piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fusilli cu ton la cuptor:

  • Am pus apa la fiert. Cand a fiert apa, am adaugat pastele si putina sare, apoi le-am fiert 8 min.
  • Am pus o lingura de ulei intr-o tigaie, am adaugat usturoiul pisat si l-a calit 1 min, apoi am adaugat rosiile cu sos si bulionul, am pus capacul si am lasat sa fiarba 10 min, amestecand din cand in cand si adaugand apa daca este nevoie.
  • Am adaugat tonul, busuiocul, maslinele, sare, piper, le-am lasat vreo 2 min, apoi am adaugat pastele si am amestecat.
  • Am pus pastele cu sos intr-un vas termorezistent, am adaugat cascavalul si branza rase, apoi am bagat in cuptor 5-7 min, pana s-a topit cascavalul.
Daca ti-a placut reteta noastra "Fusilli cu ton la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ravioli proaspete cu sos de branza roquefort si nuci