Fusilli cu vitel

de dantes in Fusilli, 16 Iun 2020 | 1975 vizualizari

 

O reteta gustoasa potrivita pentru o cina deosebita

 

INGREDIENTE

  • 250 g paste fusilli
  • 200 g vrabioara de vitel
  • 1 ceapa rosie
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 morcov
  • 20 ml.ulei
  • 20 g parmezan
  • sare,piper dupa gust
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fusilli cu vitel:

Puneti la fiert pastele in apa clocotita cu sare, respectand timpul inscris pe ambalaj.

Scurgeti pastele, punand deoparte circa 100 ml din apa in care au fiert.

Taiem cubulete ceapa, morcovul, ardeiul gras si carnea de vitel.

Calim in ulei circa 2 minute ceapa, morcovul, ardeiul gras si carnea de vitel. Adaugam apa pe care am pastrat-o de la fiert pastele si lasam sa fiarba la foc mic pana scade aproape complet apa.

Condimentam acest sos cu sare si piper dupa gust, il combinam cu pastele fierte, adaugam parmezanul ras si putem servi atat cald, cat si rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fusilli cu vitel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

ieri la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fusilli cu piept de pui