Galuste din branza de vaci cu sos

de Lau in Mancaruri de legume, 21 Iun 2014 | 4392 vizualizari

 

M-am inspirat de la Rocsi,multumesc frumos>:D

 

INGREDIENTE

  • Galuste
  • 300 g branza de vaci
  • 2 oua
  • 50 g cascaval
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • faina
  • Sos de rosii
  • 5 rosii
  • 1 cana apa
  • ulei
  • sare
  • piper
  • 2 catei usturoi
  • busuioc
  • 1 ceapa mica
  • rozmarin
  • 1 lingurita zahar
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Galuste din branza de vaci cu sos:

Pentru galuste amestecam ingredientele intr-un bol adaugand faina pana rezulta un aluat care nu este lipicios(dar nici foarte tare),cu mana umeda formam galustele,

Intre timp punem apa cu sare la fiert si cand incepe sa fiarba adaugam galustele toate odata,fierbem la foc potrivit cca 8 min dupa care le scoatem intr-un bol,

Sosul de rosii-ceapa tocata marunt,usturoiul curatat si taiat in 2,le calim putin dupa care adaugam rosiile(care le-am tocat la robot)cana de apa,busuioc,rozmarin si lasam sa fiarba la foc potrivit,la final potrivim cu sare,piper si lingurita de zahar,adaugam galustele si mai lasam pe foc cca 3 min,

La final putem adauga patrunjel verde tocat, 

Daca ti-a placut reteta noastra "Galuste din branza de vaci cu sos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Anett 1

22.06.2014, 10:36

ce bunatate!

laura_n 1

22.06.2014, 13:21

o reteta care imi face cu ochiul

Lau 1

22.06.2014, 14:30

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu merișoare - Rețeta simplă și delicioasă

la 09:37

Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 14:34

Chec cu afine și lapte condensat - Desertul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 11:12

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]