Garnitura de orez sarbesc

de Ubulika in Aperitive / Garnituri, 15 Dec 2010 | 83994 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 orez
  • 2 cepe
  • 3 ardei
  • sare, piper
  • patrunjel
  • 1 morcov
  • bulion
  • 1 carnacior afumat
  • ulei
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Garnitura de orez sarbesc:

Se toaca ceapa si se caleste usor in ulei incins.

Se pun apoi ardeii cubulete, orezul si morcovul tocat. Lasam 5 minute pe foc.

Se pune totul intr-un vas termorezistent, se asaza deasupra felii de carnacior usor prajite, se acopera cu 600 ml apa sau supa de legume si dam la cuptor.

Se lasa pana ce orezul absoarbe tot lichidul si este fiert. La sfarsit punem putin bulion desfacut cu apa intr-o cana, sare si piper dupa gust, turnam peste orez si mai lasam 5 minute.

Se decoreaza cu patrunjel.

Daca ti-a placut reteta noastra "Garnitura de orez sarbesc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]