Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de Miha in Aperitive / Garnituri, 23 Feb 2010 | 4952 vizualizari
9
Bucataras Suprem
Taguri: cascaval, unt, retete Aperitive / Garnituri
Ouale se bat bine cu sare. Se adauga untul topit si se omogenizeaza. Adaugam si apa calduta, apoi faina amestecata cu praful de copt. La sfarsit, cascavalul ras.
Cu un polonic punem din compozitie in aparatul special de copt.
Se servesc ca atare.
Sursa
de bucatarasa 1
de Bucataras 6
de Kadia80 1
de gratziela 1
adnas54 1
si eu vreau daca au mai ramas...
gaby_duceag 1
mi-e cam foame
elena1988 1
TRIMITE COMENTARIU
de Retete_gustoase 1
de oanapl 7
de Rocsi 9
de RODIMUR 8
de Constelatialeu 9
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Panacris 9
la 12:48
la 09:29
ieri la 13:30
ieri la 10:24
pe 14.02 la 15:44
6 comentarii
4 comentarii
7 voturi
6 voturi
5 voturi
RODIMUR
vasimur
cristeena20 6
Ureaza-i "La Multi Ani!"
gabytza89 1
Teo Tomescu 1
Panacris 9
2093 puncte
RODIMUR 8
1208 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
Rocsi 9
493 puncte
UrsanMihaela 1
254 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de simona72 8
de Oana 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!