Gauffre cu nuca si cacao

de Miha in Dulciuri, 14 Iun 2009 | 3162 vizualizari

 

La cererea expresa a piticotului cel mare,am facut aceste "prajiturici".Pentru ca a fost cuminte,evident! :))

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 150 g zahar
  • 50 g unt
  • 250 ml lapte
  • 1 pahar nuca macinata
  • 2 linguri cacao
  • esenta de rom
  • 1 lingurita praf de copt
  • faina cat sa iasa un aluat mai grosut,dar curgator
Portii: 15
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gauffre cu nuca si cacao:

Ouale le-am mixat cu un praf de sare,pana si-au dublat volumul. Am adaugat apoi pe rand zaharul,untul topit si racit,laptele caldut,esenta de rom,nuca amestecata cu cacaoa si la sfarsit faina si praful de copt.

Cu un polonic am pus compozitia in aparatul special si am copt cate aproximativ 5 minute,pentru fiecare tura de prajiturici. :)

O parte din ele s-au mancat direct din aparat :)) ce-a mai ramas am decupat in inimioare si am presarat cu zahar pudra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gauffre cu nuca si cacao" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 10:37

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

pe 25.06 la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

ULTIMELE COMENTARII

Dafur

Dacă ești în căutarea unui colier din argint elegant și de calitate, merită să arunci o privire pe https://www.chanti.dk/p-halskaeder-i_soelv . Aici vei găsi o selecție variată de coliere din argint sterling autentic – de la modele simple și clasice până la modele moderne. CHANTI este sinonim cu calitate, prețuri corecte și un magazin online ușor de utilizat. Fie că este un cadou sau pentru tine – un colier din argint conferă fiecărei ținute o notă elegantă. Datorită livrării rapide și plății sigure, noua ta bijuterie preferată este la doar câteva clicuri distanță.

De ce purtam bijuterii?

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert negresa cu lapte de cocos și gem de afine (de post)