Gazpacho

de nilgun in Supe, 24 Iul 2013 | 5877 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 rosii
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ceapa
  • 3 catei de usturoi
  • paine 2 bucati
  • jumatate ceasca ulei de masline
  • otet- cat sa umezim painea
  • sare, piper
  • o cescuta apa
  • morcovi pentru ornat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gazpacho:

Rosiile le-am spalat , le-am curatat de pielita si le-am taiat bucati mai mari. Ardeiul l-am spalat. i-am scos mijlocul, si am taiat bucatele potrivite. Ceapa am curatat-o si am taiat-o bucati. Usturoiul l-am curatat si l-am taiat feliute. 

Am inmuiat painea in otet. 

Toate ingredientele le-am pus intr-un vas si le-am blenduit.Am turnat si uleiul de masline si am amestecat in continuare. Pentru ca mi se parea prea groasa, am pus o cescuta de apa si am mai bledui, am asezonat cu sare si piper si am dat la rece. Cand am servit, am curatat un morcov si l-am taiat fasii pentru ornat. Daca tot e totul crud, am zis sa folosesc si morcovelul.

Pofta buna!!! 

 

TIPS-URI

1

ideal e sa se manance dupa ce a stat cateva ore la rece

Daca ti-a placut reteta noastra "Gazpacho" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa de rosii cu taitei