Gem de caise, piersici si nectarine

de cristinutanicolita in Dulceata / Gem, 19 Iun 2018 | 4896 vizualizari

 

A iesit foarte aromat si gustos.

 

INGREDIENTE

  • 3 kg caise
  • 1 kg piersici
  • 1 kg nectarine
  • 2 kg zahar
Portii: 1
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gem de caise, piersici si nectarine:

Spalam foarte bine fructele, în apa călduță. 

Le scoatem samburii si le taiem.

Punem fructele intr-o cratiță și adaugam zahărul.

Le lăsăm intr-un loc răcoros, cca. 6 ore pana se topeste zahărul. Mai amestecam din cand in cand.

Fierbem gemul, la foc mic, amestecând cât mai des, pana ajunge la consistența dorită.

Punem gemul in borcane. 

Capsam borcanele si le sterilizam.

TIPS-URI

1

Dacă vreti gemul mai dulce, adaugati mai mult zahăr.

2

Folositi fructe cât mai coapte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gem de caise, piersici si nectarine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (17)

kytz 1

20.06.2018, 06:24

Cred că e foarte bun! Și aromat!

Gherca Daniela 1

20.06.2018, 15:52

Tare bun!

Rocsi 1

20.06.2018, 20:48

Suna foarte bine combinatia asta de fructe!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

Rondele de ceapa pane, la tigaie – delicioase si simplu de facut

de vasimur 4

pe 21.11 la 11:23

Mini rulade de cotlet de porc - Savoare maximă într-un preparat excelent

pe 21.11 la 11:02

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]