Gem de capsuni

de ala_oancea in Dulceata / Gem, 16 Iun 2009 | 5851 vizualizari

 

Primul meu gem ! Super rapid si delicios

 

INGREDIENTE

  • 1 kg capsuni
  • 1 lamaie
  • 1 pachet Zahar Gelifiant Extra 2:1 Dr. Oetker
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gem de capsuni:

Capsunile se spala, se scot coditele si se taie bucatele. Se pun intr-o cratita, se scurge zeama de la o lamaie si se amesteca bine cu zaharul gelifiant. Se pun la fiert pana se obtine o pasta, aproximativ 15-20 de minute. Gemul fierbinte se toarna in borcane.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gem de capsuni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (2)

Bunica 1

05.07.2009, 22:52

Nu vreau sa fiu carcotasa, dar pentru copii eu nu le-as da cu gelifiant.Are E-uri.Sa ii ferim cat putem de E-uri.

ala_oancea 1

06.07.2009, 11:17

Nu zic nu Bunica, dar cam ce nu contine e-uri ? Sucurile, ciocolata, inghetata, mezelurile, pufuletii, guma de mestecat ... cam toate. Poate va intereseaza: http://www.scribd.com/doc/9634614/aditivialimentari

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gem de piersici