Gem de cirese

de Ela68 in Dulceata / Gem, 16 Iun 2013 | 3899 vizualizari

COMENTARII (24)

Bunica 1

16.06.2013, 22:57

O bunatate!

Bya Ralu 1

16.06.2013, 23:03

bunnnnnnnnnnnnnn

MotanLaOale 1

16.06.2013, 23:07

alilianaa 1

16.06.2013, 23:08

wow, ce-mi place..

Dya Daniela Andrei 1

16.06.2013, 23:10

Doralinda 1

16.06.2013, 23:36

Nu-mi dai si mie?! Ca sa nu mai fac ei!

Angelina_Elena 1

17.06.2013, 00:00

imi place mult

Anett 1

17.06.2013, 00:05

yummy!

Tabita _ 1

17.06.2013, 00:12

Ela68 1

17.06.2013, 08:37

n-au iesit decat doua borcanele.=

_Alina_ 1

17.06.2013, 10:41

babi5 1

17.06.2013, 10:46

Rocsi 1

17.06.2013, 11:09

De ceva anisori nu am mancat dar tiu ca este foarte bun

Ela68 1

17.06.2013, 11:18

eu am facut pentru prima data

ionela2682 1

17.06.2013, 11:35

La mine nu rezista sa le fac dulceata..le mananc ..mai intai sa ma satur bine de fructe si dupa aceea mai vorbim!!!Privesc si nghit in sec la felia aceea!!!

laura_n 1

17.06.2013, 11:41

Ela68 1

17.06.2013, 13:04

ionela, gandeste-te ca eu am mancat acea felie

diaconta 1

17.06.2013, 14:04

am citit cirese "pietroase " )))
foarte fain gem

Sim0na 1

17.06.2013, 14:58

O bunatate de gem!

Ela68 1

17.06.2013, 15:53

pai Dia, eu asa le stiu de mica, "pietroase", zic ca ai citit bine. Adica sunt tari ca piatra, crantane intre dinti chiar si atunci cand sunt coapte. Poate la voi le zice altfel

diaconta 1

17.06.2013, 16:04

)) "pretioase" citisem,am scris gresit

nilgun 1

17.06.2013, 20:36

haha ..pietroase se numesc , chiar daca sunt ele pretioas de bune

Corinuta 1

17.06.2013, 21:50

Ela68 1

17.06.2013, 22:15

la cat am dat pe ele sunt si pretioase

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes pufoase cu banane și afine – Rețetă simplă și rapidă

pe 23.05 la 14:57

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

pe 23.05 la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 23.05 la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dulceata de cirese in sirop de zahar