Ghiveci

de LUK in Mancaruri de post, 2 Dec 2010 | 4707 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300-400gr cartofi
  • o ceapa mica
  • 2 linguri de bulion
  • o lingurita de boia
  • 2 linguri de orez
  • o jumatate de ardei
  • vegeta,sare dupa gust
  • putin ulei pentru calit ceapa
  • 500-600ml apa
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ghiveci:

Ceapa se curata,se taie marunt si se caleste putin in ulei.Se ia de p efoc si se adauga boiaua,ardeiul taiat fasii,cartofii curatati,spalati si taiati cubulete.

Se amesteca si peste se toarna cam 500ml apa apoi se pune la fiert impreuna cu sarea ,vegeta si bulionul.Dupa ce a fiert 25min se adauga orezul spalat si se mai lasa sa fiarba inca 15minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ghiveci de legume