Ghiveci de legume

de iry-gabriela in Mancaruri de post, 15 Apr 2012 | 7231 vizualizari

 

.....ce este mai bun decat o mancarica cu multe legume si vitamine si pe deasupra si foarte gustoasa.....

 

INGREDIENTE

  • un dovlecel,
  • un buchet de brocoli,
  • un ardei rosu,
  • 2 cepe,
  • o conopida medie,
  • 500g de ciuperci albe,
  • 2 morcovi,
  • o vanata,
  • o cutie de mazare,
  • 2linguri de bulion,
  • 5 cartofi
  • ,foi dafin,
  • sare si piper.
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ghiveci de legume:

dovlecelul se curata de coaja si se taie cubulete,

brocolisi conopida se rup in buchetele mici,ardeiul rosu se taie fidelute,cepele se curata si se taie pestisor,ciupercile se curata si se vor taia feliute,,morcovii se curata si se vor taia si ei rondele,

vanata se taie felii,iar cartofii se vor taia cubulete.    

bineinteles toate se vor spala foarte bine.    

dupa spalarea legumelor se vor innabusi in ulei apoi se vor cuprinde de apa si se va lasa sa fiarba la cuptor pana vor scadea.    

cand sunt fierte se va adauga bulionul care a fost un pic desfacut cu apa.      

se adauga foi de dafin sare si piper,optional si masline dar spre finalul mancarii sau boabe de porumb.    

va doresc pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci de legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ghiveci calugaresc