Ghiveci de legume

de iry-gabriela in Mancaruri de post, 15 Apr 2012 | 7524 vizualizari

 

.....ce este mai bun decat o mancarica cu multe legume si vitamine si pe deasupra si foarte gustoasa.....

 

INGREDIENTE

  • un dovlecel,
  • un buchet de brocoli,
  • un ardei rosu,
  • 2 cepe,
  • o conopida medie,
  • 500g de ciuperci albe,
  • 2 morcovi,
  • o vanata,
  • o cutie de mazare,
  • 2linguri de bulion,
  • 5 cartofi
  • ,foi dafin,
  • sare si piper.
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ghiveci de legume:

dovlecelul se curata de coaja si se taie cubulete,

brocolisi conopida se rup in buchetele mici,ardeiul rosu se taie fidelute,cepele se curata si se taie pestisor,ciupercile se curata si se vor taia feliute,,morcovii se curata si se vor taia si ei rondele,

vanata se taie felii,iar cartofii se vor taia cubulete.    

bineinteles toate se vor spala foarte bine.    

dupa spalarea legumelor se vor innabusi in ulei apoi se vor cuprinde de apa si se va lasa sa fiarba la cuptor pana vor scadea.    

cand sunt fierte se va adauga bulionul care a fost un pic desfacut cu apa.      

se adauga foi de dafin sare si piper,optional si masline dar spre finalul mancarii sau boabe de porumb.    

va doresc pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci de legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic - Deliciu fin si aromat

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ghiveci cu vinete si dovlecel