Ghiveci de legume

de Valclaudia in Mancaruri de post, 1 Iul 2013 | 6846 vizualizari

 

as putea afirma ca aceasta mancare este preferata mea pe perioada verii... se prepara repede si e delicioasa datorita faptului ca legumele sunt mereu proaspete.

 

INGREDIENTE

  • 1 dovlecel (de marime medie)
  • 1 cartof mare
  • 1/2 kg rosii foarte coapte
  • 2 cepe potrivite
  • buchetele de conopida,cca 200 gr
  • sare si piper dupa gust
  • 4 linguri de ulei
  • patrunjel verde tocat
  • 1 ardei bulgaresc (cu un grad foarte redus de iuteala)
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ghiveci de legume:

Curatam si spalam toate legumele. Tocam ceapa, o calim in ulei. Adaugam cartoful taiat cubulete si conopida (buchetele). Completam cu apa pana acoperim legumele si le lasam sa fiarba cca 15 minute la foc redus. Adaugam dovlecelul taiat cubulete, rosiile date pe razatoare si ardeiul taiat rondele. Condimentam dupa gust iar la final, cand scade apa adaugam patrunjel verde tocat si servim.

 

 

TIPS-URI

1

se poate servi si rece

Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci de legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]