Gingerata

de Corinuta in Bauturi, 9 Iul 2011 | 6258 vizualizari

 

Pa caldura asta torida merge bine o gingerata cu gheata ;) Este de fapt o limonada putin mai picanta, multumesc Ligia pentru reteta!

 

INGREDIENTE

  • radacina de ghimbir 
  • 2 lamai
  • 4 linguri miere
  • 1 l apa plata
Portii: 5
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gingerata:

Se taie din radacina de ghimbir cca 3 cm, se curata si se toaca cubulete. Se stoarce zeama de la lamai si se toarna in blender impreuna cu ghimbirul, mierea si apa. Se mixeaza bine cca 3 minute la viteza maxima.

Se poate servi ca atare sau se strecoara si se serveste rece de la frigider si/sau cu gheata.

Inspiratia

Daca ti-a placut reteta noastra "Gingerata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

ieri la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

ieri la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

ieri la 10:23

Brioșe cu banane și ciocolată - Desert ușor și delicios

pe 27.02 la 09:02

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Oishr - Cafea cu ghimbir din Yemen