Gnocchi cu sos de masline si parmezan

de Ligia Bxl in Paste, 5 Feb 2011 | 6789 vizualizari

 

aveti grija sa no patiti ca nenea din video http://www.youtube.com/watch?v=M1SQXT-EeZ4&feature=related

 

INGREDIENTE

  • 500 de gr de gnocchi
  • ptr sos:
  • putin ulei de masline
  • 100 gr de bulion mai subtire
  • cateva masline verzi
  • sare
  • piper
  • condimente:oregano,busuioc)
  • un catel de usturoi
  • putin parmezan
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gnocchi cu sos de masline si parmezan:

Gnocchi se fierb pana plutesc pe deasupra in apa cu putina sare.

Sosul:maslinele se taie rondele si se fierb putin apoi peste se adauga bulionul si putin ulei de masline si se calesc putin apoi se adauga putina apa se amesteca sa devina o pasta,se adauga condimente,sare,piper si usturoiul,se mai fierb putin sa se combine toate aromele,apoi adaugam gnocchi peste sos omogenizam,si punem pe o farfurie iar pe deasupra presaram parmezan.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gnocchi cu sos de masline si parmezan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (27)

mamaieelena 1

17.02.2011, 19:58

oricum sunt buni de casa sau magazin daca-s facuti cu dragoste ies super

Ligia Bxl 1

18.02.2011, 14:51

gurmanzii serveste cu placere

Ligia Bxl 1

18.02.2011, 14:52

mamaieelena asa e,sunte-ti draguta ca intotdeauna multumesc ca ma apreciati

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Baclava de casă - Rețeta delicioasă pentru iubitorii deserturilor orientale

pe 21.02 la 14:01

Churros de casă – Rețeta simplă pentru un gust autentic spaniol

pe 21.02 la 13:05

Sos cheddar, ideal pentru nachos și alte gustări

pe 21.02 la 10:56

Coji de nuci dulci, perfecte pentru fursecuri umplute

pe 20.02 la 14:38

Pâine cu usturoi și brânzeturi la cuptor - Bună de te lingi pe degete

pe 19.02 la 12:27

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste cu peste si mozzarella