Gogosari cu sos de mustar

de MIUTA in Conserve, 13 Sep 2011 | 21889 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 kg gogosari
  • 500ml ulei
  • un borcan de 420 g mustar clasic
  • 200 ml otet
  • 200 gr zahar tos
  • foi de dafin
  • sare
  • piper macinat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosari cu sos de mustar:

 Gogosarii se curata,se spala si se pun la scurs.

Se taie feliute si se calesc pe rand cateva minute(2-3 minute) in ulei.

Se scot din ulei cu o strecuratoare si se pun intr-un vas.

La fel se procedeaza cu toti gogosarii.

In uleiul ramas adaugam zaharul,otetul mustarul si condimentele.

Eu am pus mai mult mustar(un borcan si jumatate de) deoarece ne place mai mult sos.

Se amesteca repede cu un tel pana devine un sos.

Gogosarii se pun in sos si se mai fierb inca 3-4 minute.

Se pune fierbinte in borcanele fierbinti scoase din cuptor si se baga in pat cald pana a doua zi.

A doua zi se pun in camara.

Se servesc cu friptura,snitele,mici,chiftele etc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosari cu sos de mustar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rosii intregi in pasta de rosii si ardei