Gogosari cu sos de mustar

de MIUTA in Conserve, 13 Sep 2011 | 22375 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 kg gogosari
  • 500ml ulei
  • un borcan de 420 g mustar clasic
  • 200 ml otet
  • 200 gr zahar tos
  • foi de dafin
  • sare
  • piper macinat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosari cu sos de mustar:

 Gogosarii se curata,se spala si se pun la scurs.

Se taie feliute si se calesc pe rand cateva minute(2-3 minute) in ulei.

Se scot din ulei cu o strecuratoare si se pun intr-un vas.

La fel se procedeaza cu toti gogosarii.

In uleiul ramas adaugam zaharul,otetul mustarul si condimentele.

Eu am pus mai mult mustar(un borcan si jumatate de) deoarece ne place mai mult sos.

Se amesteca repede cu un tel pana devine un sos.

Gogosarii se pun in sos si se mai fierb inca 3-4 minute.

Se pune fierbinte in borcanele fierbinti scoase din cuptor si se baga in pat cald pana a doua zi.

A doua zi se pun in camara.

Se servesc cu friptura,snitele,mici,chiftele etc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosari cu sos de mustar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gogosari in sos tomat