Gogosari marinati, cu ceapa

de Lau in Conserve, 4 Ian 2019 | 6644 vizualizari

 

Reteta romaneasca

 

INGREDIENTE

  • 5 kg gogosari fara seminte
  • 500 ml ulei
  • 300 g zahar
  • 1 l otet de mere
  • 800 g pasta de rosii
  • 4 -5 linguri de bulion facut in casa
  • 1 lingura boabe de piper
  • 1 lingura boabe de mustar
  • 3 frunze de dafin
  • 2 linguri sare
  • 2 kg ceapa
  • 2-3 morcovi
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosari marinati, cu ceapa:

Spalam gogosarii, ii curatam de nervuri, cotoare, seminte si le taiem in 4-6 bucati depinde de marimea lor.

Intr-o oala incapatoare adaugam otetul, uleiul, sare, zahar si condimentele dupa gust. Amestecam ocazional pana ce se topeste zaharul si incepe sa fiarba.

Adaugam pe rand gogosarii cat sa fie acoperiti cu sos, lasam cca 3-5 min pana ce se oporesc putin si scoatem in alt vas care il vom acoperi.

In otetul ramas adaugam pasta de tomate, bulion, ceapa taiata pestisori, morcovul taiat felii si lasam sa fiarba cca 15 min.

Asezam in borcane un strat gogosari, 2 linguri de ceapa din sos cu morcovi si repetam pana ce umplem.

Turnam sosul peste si agitam bine borcanele pentru a intra sosul peste tot.

Lasam sa se raceasca si depozitam in camara.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosari marinati, cu ceapa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gogosari murati