Gogosari murati

de Teo in Muraturi, 31 Oct 2010 | 10273 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 kg gogosar taiat
  • 3 cani de apa
  • 1 cana de otet
  • 1/2 kg zahar
  • 200 g sare
  • foaie de dafin, piper, boabe de mustar
  • 100 ml ulei
  • frunze de telina

   

Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosari murati:

Se pune saramura la foc cu toate ingredientele si dupa primele clocote se aseaza pe foc 1/4 din cantitatea de gogosar. Se scufunda de 2-3 ori cu paleta, se scoate gogosarul taiat si se scoate intr-o cratita. Continuam cu inca 1/4 din cantitate, facand aceeasi operatie pana cand terminam cantitatea de gogosar.

Se aseaza apoi gogosarul in borcane, se pun cateva frunze de telina si se toarna saramura calduta. Se capseaza si in 2-3 zile se pot manca.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosari murati" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (33)

nadina73 1

14.03.2011, 23:27

La multi ani! Teo iubita iti doresc din tot sufletu multa sanatate,o primavara minunata asa cum esti tu................tot binele din lume

Teo 1

15.03.2011, 11:59

sunteti minunate!am simtit imbarbatarea voastra si va multumesc !

Adinacarla 1

22.03.2011, 18:26

muratura mea preferata

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

pe 02.06 la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 02.06 la 12:01

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salata de ardei bulgaresti