Gogosari murati

de oana_pisicutza16 in Muraturi, 28 Sep 2011 | 5192 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 kg gogosari 
  • 11 linguri sare
  •  1 litru de otet 
  • 500 g zahar 
  • Piper boabe
  •  Foi de dafin
  •  Hrean
  •  Cateva frunze de telina
  •  Borcane de 0.720 kg
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosari murati:

Se curata gogosarii de samburi si se taie feliute

Se pun peste iei sarea, zaharul si otetul si se lasa asa timp de o zi

Pe fundul borcanului se pun cateava frunze de telina si piperul boabe, dupa care se pun gogosarii indesati bine

Se pun in fiecare borcan aprox 3 buc de hrean si cateva foi de dafin

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosari murati" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

pe 27.01 la 14:58

Rețeta gustoasă de turte cu cașcaval la cuptor

pe 27.01 la 08:25

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

de RODIMUR 8

pe 26.01 la 12:57

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gogasari in otet (reteta Motan)