Gogoşele cu iaurt

de diaconta in Dulciuri, 9 Mar 2013 | 7875 vizualizari

 

Un „dulce” rapid,cu puţine ingrediente si deosebit de bun.Azi s-au potrivit de minune,le-am făcut rapid , le-am luat repejor la pachet şi am fugit în vizită.

 

INGREDIENTE

  • 400 g iaurt 10% grasime
  • 280 g faina
  • 1 ou
  • 3 linguri zahar
  • ½ plic praf de copt
  • Sare
  • Vanilie
  • Coaja de lamâie
  • Ulei pentru prajit
  • Zahar pudra si Dulceata de vişine pentru servit
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogoşele cu iaurt:

Iaurtul l-am amestecat cu oul,zaharul,vanilia si coaja de lamâie.

Faina am amestecat-o cu praful de copt si sarea.

Am pus apoi faina peste amestecul de iaurt amestecând cu telul.

Va trebui sa aveti o compozitie destul de grosuţa, dupa cum se vede din imagini.

Am încins uleiul apoi am redus focul.

Cu ajutorul lingurii pentru înghetata am pus  compozitia în ulei.

Gogoselele nu trebuie sa fie prea mari,altfel nu se vor coace la interior.

Le-am întors pe ambele parti si le-am lasat sa se prajeasca bine.

Le-am scos pe un servet absorbant pentru a elimina surplusul de ulei.

Le-am pudrat cu zahar si am servit cu dulceata de vişine.

 

 

Pofta buna!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogoşele cu iaurt" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gogosi umplute cu crema de vanilie cu cocos