Gogosele din cartofi

de Laly in Aperitive / Garnituri, 11 Noi 2010 | 13186 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de cartofi
  • 100 gr branza telemea
  • 2 oua
  • 5 linguri de faina
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosele din cartofi:

Se fierb cartofii in coaja,se curata apoi se paseaza ca pentru piure.

Se amesteca cu ouale,faina si branza.Se condimenteaza dupa gust.Se framanta pana se omogenizeaza bine compozitia.

Se formeaza bilute care se prajesc in ulei incins.Se scot pe hartie absorbanta.

Sunt delicioase atat calde cat si reci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosele din cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (31)

Corinuta 1

12.11.2010, 15:22

Laly....................mai ai?

ela 1

12.11.2010, 23:50

sunt ultima

lilik 1

13.11.2010, 00:33

mai ai si pt mine laly

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

ieri la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]