Gogosi cu ciocolata si gem de zmeura

de madab in Dulciuri, 5 Mar 2015 | 2801 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g faina
  • 1 pachetel drojdie uscata
  • lapte
  • sare
  • zahar
  • esenta de vanilie
  • ulei
  • nutella (ciocolata)
  • Gem de zmeura
  • zahar pudra
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosi cu ciocolata si gem de zmeura:

Faina se pune intr-un bol.

In mijloc , se face o gaura in care se pun zaharul , sarea , esenta de vanilie , drojdia si putin lapte. 

Se amesteca foarte bine si se mai adauga lapte putin cate putin.

Se pune si putin ulei pt ca aluatul sa fie framantat foarte bine.

Aluatul se lasa la crescut , acoperit cu un prosop.

Cand e bine crescut , se taie bucatele si se intinde.

Se taie in patratele ,in care se pun gemul si ciocolata. 

Se inchid bine la capete sa nu curga.

Intr-o tigaie se pune ulei la incins ,se pun gogosile si se intorc pe ambele parti cand sunt rumenite.

Se scot pe un platou pe care este si hartia absorbanta .

Cat sunt calde se pot pudra cu zahar pudra.

Pofta buna !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosi cu ciocolata si gem de zmeura" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

ieri la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

ieri la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

ieri la 10:23

Brioșe cu banane și ciocolată - Desert ușor și delicios

pe 27.02 la 09:02

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gogosi de post