Gogosi cu ricotta

de nacularisa in Dulciuri, 13 Mai 2014 | 5399 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g faina,
  • 2 oua,
  • 1 cutie ricotta(temp camerei),
  • 50 g unt (temp camerei),
  • 1 cutie iaurt cremos,gras(temp camerei),
  • coaja de la o portocala rasa si de la o lamaie,
  • esenta rom si vanilie,
  • lapte caldut,
  • 3-4 lg zahar,
  • 1 plic drojdie uscata
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosi cu ricotta:

Pregatim maiaua( drojdia+2 lgt zahar+1 lg faina si putin lapte) si o lasam la cald asteptand sa formeze bule la suprafata)

Punem intr-un castron m mare toate ingredientele,mai putin laptele si omogenizam

Apoi adaugam treptat laptele caldut cat este necesar.

Aluatul va fi usor lipicios si mai moale ,il ungem putin cu ulei si il lasam la dospit la loc cald

Cand a crescut,il m framantam putin,insa nu adaugam faina multa ca va intari gogosile

Le dam forma dorita si le mai lasam putin la dospit,apoi le prajim in ulei incins si le asezam pe prosopele de hartie sa absoarbe excesul de ulei

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosi cu ricotta" nu uita sa-i faci un review.

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (6)

MotanLaOale 1

13.05.2014, 23:24

Merisor 1

14.05.2014, 09:18

vai ce bine suna!

Rocsi 1

14.05.2014, 11:02

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Melanzane alla parmigiana – Reteta simpla, rapida si plina de savoare

de vasimur 4

pe 29.08 la 16:08

Plăcinte daneze cu caise - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 29.08 la 13:57

Cheesecake cu Oreo - Rețeta delicioasă, fără coacere

pe 29.08 la 11:55

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gogosi umplute cu gem