Gogosi "de la Bunica"

de mirela0911 in Prajituri, 7 Feb 2011 | 6062 vizualizari

 

Reteta (o sa radeti) am luat-o mai demult de pe sticla de ulei "Untdelemn de la Bunica" si intr-o zi am zis sa o incerc sa vad cum e.

 

INGREDIENTE

  • 2 cani apa
  • 1/2 cana unt
  • 1 cana faina
  • putina sare
  • 3 oua
  • ulei pt. prajit
  • miere, scortisoara
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosi "de la Bunica":

Se pune la foc apa cu untul si sarea. Cand a inceput sa fiarba, punem faina incet si amestecam incontinuu cu un tel in forma de para pana se ingroasa. Lasam un pic sa se raceasca, dupa care punem ouale pe rand, mestecand bine dupa fiecare.

Intr-o tigaie punem uleiul la incins si punem cate o lingura plina din compozitie la prajit, la temperatura normala. Se prajesc pe ambele parti pana devin aurii-maronii.

Se scot pe servetele de hartie pt a elimina surplusul de ulei, se aseaza pe un platou si se presara miere de albine si scortisoara. Mie mi-au placut mai mult caldute decat reci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosi "de la Bunica"" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]