Gogosi de post la Multicooker

de AdyNA_RadU in Dulciuri, 13 Dec 2014 | 6318 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600 gr faina
  • 400 ml apa
  • 8 linguri de zahar
  • 3 linguri ulei
  • 1 cubulet de drojdie proaspata
  • ulei pentru prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosi de post la Multicooker:

Drojdia si zaharul se dizolva in apa calduta apoi se adauga cele 3 linguri de ulei si se lasa maiaua la dospit pana incepe sa creasca. Se adauga peste faina si se framanta aluatul .Se lasa la dospit intr-un loc cald.

Dupa ce este gata, se intinde o foaie pe o suprafata presarata cu ulei si se taie gogosile cu o cana rotunda.

In oala mare Multicooker se pune ulei si se selecteaza modul FRY. Am lasat 10 minute uleiul sa se incinga apoi am inceput sa pun gogosile. Cand  au fost gata le-am trecut prin zahar pudra.

Pofta buna .

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosi de post la Multicooker" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semiluna - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba

pe 14.02 la 11:13

Cartofi cu conopidă, gratinați la cuptor - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 14.02 la 10:25

Sendviș cu omletă - Mic dejun gustos și sățios

pe 13.02 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri bicolore - de post