Gogosi inelus

de robert_b in Dulciuri, 12 Iul 2014 | 3805 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 1 cub drojdie
  • 1 kg. faina
  • 250 gr. zahar
  • sare
  • 400 ml. lapte
  • o jumatate pahar cu ulei
  • coaja de la la o lamaie
  • esenta de rom
  • Decor:
  • zahar pudra
  • menta.
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosi inelus:

Se dizolva drojdia in lapte caldut,apoi se adauga restul ingredientelor si se amesteca.Se lasa la dospit 1h.Se intinde aluatul si se formeaza cercuri cu ajutorul unui pahar.La mijloc se decupeaza cu un pahar mai mic.Se mai lasa 15 min. la dospit,si se prajesc in ulei incins.Se servesc cu zahar pudra sau cu fructe de sezon.

TIPS-URI

1

Se pot praji si in untura.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosi inelus" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (18)

mirela0911 1

13.07.2014, 12:45

Mai ai? Vreau si eu!

Rocsi 1

13.07.2014, 19:53

Foarte bune sunt. Vreau si eu!

MOKUSKA 1

14.07.2014, 11:02

Ce bunatate de gogosele! Bravo!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert crostoli