Gogosi rulate cu branza

de robert_b in Dulciuri, 9 Mai 2015 | 9413 vizualizari

 

Aceasta reteta,imi place foarte multe!
Sunt ca niste langosi umpluti, sunt pufoase si moi! Delicioase!

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 25 g drojdie proaspata
  • 400 ml lapte
  • 1 kg faina
  • 150 g zahar alb
  • coaja de portocala
  • Umplutura:
  • 200 g branza sarata
Portii: 25
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosi rulate cu branza:

Intr-un castron, punem laptele, ouale, drojdia sfaramata si zaharul. Punem amestecul pe foc. Amestecam. Cand amestecul s-a incalzit, il luam de pe foc. Intr-un bol incapator, cernem faina. Formam o gaura in aluat si punem amestecul caldut si coaja de portocala. Framantam cu mana, pana cand aluatul este devine omogen! :)

Acoperim aluatul cu un prosop curat,si il lasam la loc caldut, ferit de curent, pentru a creste frumos! Dupa ce a crescut,iar volumul lui s-a dublat, taiati bucati relativ egale din el. Luam o bucata, o intindem cu un sucitor si o taiem in patru bucati. Punem o bucacioara de branza, in fiecare bucata din aluat. Impaturim aluatul si le lasam pe o tava.Procedam asa pana ce terminam tot aluatul.

Intr-o cratita, punem ulei. Cand uleiul s-a incins, prajim gogoselele, pe fiecare parte. Scoatem dupa ce s-au rumenit, pe niste servetele de bucatarie, pentru a absorbi excesul de ulei. Pudram cu zahar pudra si servim! :)

       

       

       

TIPS-URI

1

Puteti folosi ce branza vreti (dulce sau sarata)

2

Puteti sa le umpleti si cu gem sau cu crema de ciocolata

3

Le puteti praji si in untura

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosi rulate cu branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gogosele fitoase