Gogosi umplute

de mimmi in Dulciuri, 4 Apr 2011 | 13543 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ou ,
  • 250 g faina ,
  • 1 lingurita drojdie praf,
  • 60 ml lapte ,
  • 3 linguri zahar ,
  • 1 varf de lingurita sare ,
  • 1 lingura ulei ,
  • coaja rasa portocala ,
  • ulei pentru prajit ,
  • zahar pudra ,
  • Diverse umpluturi : Gem,Nutella,budinci etc..
Portii: 20
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosi umplute:

Intr-un bol mai mare amestecam:faina,drojdia,oul,laptele,zaharul,sare,1 lingura ulei,coaja rasa de la portocala.

Framantam bine aluatul pana se dezlipeste de pe maini (daca mai trebuie mai adaugam lapte).

Lasam aluatul la dospit cca 1 ora,1 ora jumate.

Intindem foaie din aluat de 2-3 mm,taiem cerculete si le mai lasam la dospit 15 minute.

Prajim gogosile in ulei incins pe ambele parti si le dam prin zahar pudra.

Umplem gogosile cu diferite umpluturi dupa preferinte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosi umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

ieri la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gogosi de post