Gogosi umplute cu dulceata de capsuni

de Diana_Maria in Dulciuri, 17 Iul 2014 | 4422 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 ml apa calduta
  • aproximativ 500 g faina
  • un pliculet drojdie uscata (7 g)
  • 1 lingurita sare
  • 50 ml ulei
  • jumatate de borcan dulceata de capsuni
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosi umplute cu dulceata de capsuni:

Intr-un vas, drojdia uscata se amesteca cu faina si cu sarea si apoi se adauga apa calduta si se framanta pana se dezlipeste de pe vas. Apoi se pune cate putin ulei pe maini pana incorporam cei  50 ml de ulei. Se lasa la dospit o ora la loc cald. 

Cand aluatul este gata incepem modelarea gogosilor astfel: se ia o bucatica de aluat si din ea se face o bila care se aplatizeaza si in mijloc se face o gaura, care se umple cu dulceata apoi cu grija se trage de '' marginile'' aluatului si se unesc, si in final cu ajutorul mainilor se modeleaza gogoasa sub forma de bila. Gogosile astfel formate se prajesc in baie de ulei incins si cand sunt gata se scot pe un platou si se pudreaza cu zahar pudra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosi umplute cu dulceata de capsuni" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

File de cod cu rosii cherry la tigaie

de Caty 3

ieri la 20:11

Brioșe cu căpșuni și ciocolată albă - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 09:27

Chiftelute de cartofi - Gustoase si usor de facut

pe 30.07 la 12:45

Castraveți murați pane - Aperitiv crocant și delicios

pe 30.07 la 08:37

Salată cu ton și avocado - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 29.07 la 08:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta simpla de Gogosi de post, un deliciu pufos fara lapte si oua