Gratar

de Mitinita in Porc, 27 Ian 2011 | 4971 vizualizari

 

Pe la mijlocul lui noiembrie am avut ultimul gratar al anului,noi n-am stat mult ca batea putin vantul si pentru fete nu era bine,dar totusi ideea e ca am reusit in noiembrie sa facem gratar si nu oriunde ci la polul frigului romanesc. Asta-i reteta mamei mele ca ea condimenteaza carnea.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne de porc
  • 1 kg pulpe de pui,usor crestate
  • 1 lingura cimbru
  • 1 lingura delicat
  • 1 lingura de usturoi
  • 1 lingura paprika
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gratar:

Se taie carnea si se amesteca cu toate ingredientele.

Se lasa la rece ,acoperit ,24 de ore.

Se face pe gratar si se serveste cu o bere rece.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Gratar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

la 19:27

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

ieri la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cotlet haiducesc la gratar