Gratar cu piure de cartofi si mujdei

de Sidy in Vita, 23 Aug 2011 | 4491 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600 g pulpa de porc sau de vitel
  • 600 g cartofi
  • 50 g unt
  • 150 ml lapte
  • 1 caciulie usturoi
  • 2 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper
  • boia
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gratar cu piure de cartofi si mujdei:

Carnea se taie felii de 7 mm , se pune intre doua foi de plastic si se bate bine pe ambele parti.

Se condimenteaza pe o singura parte , se pune in folie de plastic la rece in frigider de  seara pina  dimineata. Cartofii se curata si se taie cubulete.Se pun la fiert in apa cu sare. Se incalzeste gratarul si se frige carnea punandu-se cu partea necondimentata pe gratar.

Cartofii, dupa ce au fiert , se fac piure cu unt si lapte. Gratarele se frig bine pe ambele parti.

Se face mujdeiul .Usturoiul presat se amesteca cu sare si se invarte bine bine, adaugandu-se uleiul ca la maioneza. Gratarele se servesc cu piureul si cu mujdei.

Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Gratar cu piure de cartofi si mujdei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aluat pufos de cozonac - Rețeta tradițională pas cu pas

ieri la 10:21

Chec cu pui si cascaval in bacon - Reteta usoara pentru un aperitiv gustos

de Rocsi 9

pe 02.12 la 20:34

Bilute din biscuiti cu nuca si rom - Desert rapid si delicios

pe 02.12 la 16:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gratar de vita cu garnitura de cartofi piure