Gratar de pui cu sote de morcovi

de oana_d in Pui, 19 Noi 2010 | 5185 vizualizari

 

Se serveste ca fel principal, cu sala de sezon.

 

INGREDIENTE

  • un piept de pui
  • 4-5 morcovi mari
  • 2 cepe
  • sare, piper
  • arome pt pui
  • patrunjel verde
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gratar de pui cu sote de morcovi:

Morcovii se spala si se curata apoi se taie rondele. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt, apoi se pune la calit intr-o tigaie cu ulei impreuna cu morcovii. Dupa ce devine usor aurie, se adauga un pahar de apa, sare sau delikat si se lasa la fiert la foc potrivit 20-30 de minute, pana se inmoaie morcovul si pana scade zeama.

Intre timp pieptul de pui se spala, se portioneaza, se bate cu batatorul din lemn si se pregateste la gratar, cu sare si piper sau orice alte arome folositi pentru pui. 

Se presara patrunjel verde in farfurie si se serveste cu salata de sezon.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gratar de pui cu sote de morcovi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată cu ton și avocado - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:35

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

pe 28.07 la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu legume scazute