Gratar mixt

de Constelatialeu in Mancaruri cu carne, 1 Sep 2013 | 3498 vizualizari

 

Daca tot n-am bucatarie,am gasit varianta in natura la gratar,sa mananc si eu o carnita....

 

INGREDIENTE

  • cca 600 g ceafa de porc
  • cca 300 g piept de porc
  • 2 pastravi
  • 16 mici
  • 12 ciuperci
  • cca 100-150 g cascaval
  • sare
  • piper
  • usturoi
  • castraveti acri
  • mustar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gratar mixt:

Mai intai gasim locatia,a noastra a fost zona Muscel-''La fantana cu ciresi'',apoi pregatim gratarul -asta fac barbatii.Cat timp este pregatit jarul,se condimenteaza carnea,cu sare piper,se cresteaza daca este nevoie,ciupercile le curatam,dam coditele jos,saram,piperam si adaugam cascaval taiat cubulete.La fel procedam si cu pastravul il saram si piperam.Cand este gata jarul se pun toate pe gratar si avem grija sa le intoarcem de pe o parte pe alta,sa nu le ardem,sa fie suculente.Am servit cu mustar,usturoi si castraveti murati,langa niste bere si apa pentru mine....

TIPS-URI

1

voie buna cat cuprinde

2

o damigeana de vorba de poveste

3

relaxare

Daca ti-a placut reteta noastra "Gratar mixt" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (33)

Ina 1

04.09.2013, 20:52

in loc de pastravi citisem pastai ) Si ma gandeam ce poti face cu doua pastai ))

Constelatialeu 1

04.09.2013, 21:36

Ti-as zice eu ce se paote face,dar e inca devreme...

Krystyan Trendy 1

12.12.2013, 18:27

apetisant

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Ceafa de porc cu ciuperci