Gratin cu cartofi si sparanghel

de Oana in Aperitive / Garnituri, 25 Apr 2010 | 8821 vizualizari

COMENTARII (9)

Brindusa 1

25.04.2010, 11:52

Oana, tu folosesti sparanghel proaspat (de la supermarket)? Eu am luat odata si a fost tare

Oana 1

25.04.2010, 12:02

Brandusa, da, era proaspat si doar cateva fire au fost mai atoase la codita, in rest foarte fraged. Trebuie sa fie firele subtirele.

Brindusa 1

25.04.2010, 12:17

ms

silvi0ara 1

25.04.2010, 14:38

Ce bunatate.

nadina73 1

26.04.2010, 00:05

sparanghelul e super bun,si mie imi place mai mult cel proaspat decat cel conservat ,arata foarte binesi pun si 5 furculite

Oana 1

26.04.2010, 20:15

Multumesc

epurasha2bb 1

27.04.2010, 16:47

foarte bun si sanatos!

gaby_duceag 1

30.04.2010, 23:33

ce fain arata!!!!

jolygina 1

24.08.2011, 21:24

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

ieri la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

Șnițele poloneze - Rețeta gustoasă și sățioasă

de RODIMUR 8

pe 14.05 la 18:50

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv rulada de spanac umpluta cu crema de branza