Gratin de conopida

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 12 Oct 2010 | 36191 vizualizari

 

Pentru o cina merge perfect

 

INGREDIENTE

  • 1 conopida
  • sare
  • piper
  • 100 unt
  • 4 oua
  • 100 g pesmet
  • 200 g mozzarella razuit
  • 2 linguri faina alba
  • 150 smantana
  • 4-rosii
  • patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gratin de conopida:

Se decface conopida buchetele mici si se fierbe(eu le fierb pe aburi).

Se unge bine un vas cu unt se presara pesmet foarte fin se pun buchetele de conopida se condimeteaza cu sare si piper.Se bat ouale cu un praf de sare se pune 150 smantana se amesteca bine dupa care se pun 2 linguri de faina alba si se omogenizeaza bine ,dupa care se toarna peste conopida tapetata cu pesmet, peste care am pus intai mozzarella, iar peste sos se pot pune rosii chery sau rosii taiate si cubulete de unt .

Se da tava la cuptor pentru 25 minute la 18o grade pana se rumeneste frumos.

Se serveste cu patrunjel verde tocat

Daca ti-a placut reteta noastra "Gratin de conopida" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (28)

Adinacarla 1

15.10.2010, 13:13

si eu la o portioara mica

Tuxedo 1

07.06.2013, 15:53

EXCELENTA , SI EU FAC , DAR FARA ROSII. O SA PUN DESOGUR !

nadina73 1

08.06.2013, 11:22

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

ieri la 17:57

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic - Delicioase si fragede

pe 18.01 la 21:25

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

pe 18.01 la 16:49

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci gratinate cu branza si nuci