Gris cu lapte si caramel

de nilgun in Dulciuri, 21 Iul 2013 | 6133 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 ml lapte
  • 2 linguri zahara , in lapte
  • 5 linguri zahar pentru caramel
  • un plic zahar vanilat
  • 60 gr. gris
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gris cu lapte si caramel:

Laptele se pune la fiert cu cele 2 linguri de zahar si cu zaharul vanilat. Dupa ce a fiert, se pune grisul si se amestecacu un tel ca la mamaliga. Se opreste focul si se lasa.

Se caramelizeaza cele 5 linguri de zahar, si se toarna in catronelele in care urmeaza sa punem grisul. Se toarna grisul deasupra. se lasa putin la racit, dupa care se rastoarna pe o farfurie.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Gris cu lapte si caramel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

ieri la 08:34

Maritozzi – Chifle italiene umplute cu frisca

pe 08.04 la 17:05

Covrigi de post - Crocanti la exterior si cu miez pufos

de laura_n 7

pe 08.04 la 16:14

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Concurs Bucatarasul copiilor: FORME NISIP CU...LAPTE CU GRIS