Guguluf

de Lau in Dulciuri, 30 Apr 2011 | 3183 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 300 g faina
  • 250 g  zahar
  • 3 linguri cacao
  • 1 praf de copt
  • esenta de rom
  • 6 linguri ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Guguluf:

Albusurile se bat spuma cu un praf de sare,apoi se adauga zaharul si se bate pan devine spuma lucioasa.

Adaugam apoi galbenusurile si amestecam usor dupa fiecare,adaugam esenta si cacao.

Punem  faina si la sfarsit uleiul,omogenizam bine

Ungem tava cu ulei si o tapetam cu faina,turnam compozitia si dam la cuptorul incalzit pana trece testul cu scobitoarea

Am facut sirop din 5 linguri de zahar si 5 linguri de lapte

Am topit zaharul si am stins cu laptele.

Am turnat siropul peste prajitura si am intepat usor sa absoarba checul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Guguluf" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

ieri la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

ieri la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pandispan