Guguluf by Gaby

de mena29 in Prajituri, 3 Aug 2010 | 5334 vizualizari

 

Cu mici modificari am preluat o reteta de guguluf de la Gabita si va spun ca a iesit o bunatate.Colegii sotului au cerut reteta pentu a le da de lucru nevestelor:))

 

INGREDIENTE

  • Pentru aluat:
  • 3 oua;
  • 100 gr unt;
  • 1 cana faina;
  • 1 lingura praf de copt;
  • 200 gr mascarpone;
  • 3 linguri branza de vaci;
  • 1 cana zahar;
  • vanilie;
  • un strop de sare,
  • 2 linguri cu varf de fulgi de ciocolata. 
  • Pentru glazura de lamaie:
  • 250 gr zahar pudra;
  • 2 linguri suc de lamaie;
  • 2 linguri apa fiarta.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Guguluf by Gaby:

Amestecam bine zaharul cu ouale,adaugam treptat untul moale.Faina o amestecam cu praful de copt stins cu otet,si cuun strop de sare.Adaugam ouale batute cu zaharul vanilat si mascarponele amestecat cu branza de vaci.In forma de guguluf,unsa si tapetata cu faina se toarna aluatul amestecat cu fulgii de ciocolata.Se da tava la cuptorul preincalzit,la foc mare cca15 min. dupa care 10-15 minute la foc potrivit.Depinde de cuptor.

Preparam glazura astfel:zaharul pudra il mixam bine cu cele doua linguri de suc de lamaie si cele doua linguri de apa fiarta.Turnam glazura pe guguluful fierbinte.Pofta buna tuturor!

Daca ti-a placut reteta noastra "Guguluf by Gaby" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

Mucenici muntenești tradiționali – Rețetă simplă și delicioasă

pe 06.03 la 10:19

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

pe 05.03 la 17:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Biscuiti cu ovaz