Guguluf cu cacao si visine

de MotanLaOale in Mancare copii, 12 Iul 2019 | 2718 vizualizari

 

"Meniu copii"

 

INGREDIENTE

  • 10 albusuri
  • 10 linguri zahar
  • 10 linguri faina
  • 6 linguri ulei
  • 3 plicuri zahar vanilat
  • 1 plic praf de copt
  • 2 linguri cacao
  • 500g visine
  • zahar pudra pentru ornat
Portii: 12
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Guguluf cu cacao si visine:

Visinile din congelator se lasa la dezghetat intr-o sita.

Albusurile se bat spuma cu un praf de sare pana se intaresc.

Se adauga zaharul treptat si se mixeaza in continuare pana se intareste.

Se adauga zaharul vanilat si treptat uleiul si se mixeaza bine.

Se adauga faina amestecata cu praful de copt si se amesteca cu o spatula pana la omogenizare.

O jumatate din compozitie se pune intr-un castron si se amesteca cu cacaoa cu o spatula pana la omogenizare.

Forma de guguluf se unge cu unt si se tapeteaza cu faina.

In forma de guguluf se pune compozitia cu cacao si se presara visine.

Se toarna compozitia alba si se presara visinele.

Se introduce in cuptorul preancalzit la 180 grade pentru 30-40 minute pana este facut si rumenit putin deasupra.

Se face testul cu scobitoarea.

Se lasa sa se raceasca 10-15 minute, se scoate din forma si se lasa sa se raceasca complet.

Se poate orna dupa dorinta cu diverse glazuri, frisca, ducceata....

Eu am presarat putin zahar pudra.

Se taie si se serveste!

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Guguluf cu cacao si visine" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes pufoase cu banane și afine – Rețetă simplă și rapidă

pe 23.05 la 14:57

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

pe 23.05 la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 23.05 la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Briose cu piersici si afine